Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τί σημαίνει για τους υποψηφίους Δημάρχους Κομοτηνής η ..δημαρχιακή καρέκλα ;

Η επόμενη λεζάντα του ιδιότυπου αυτού ...debate της Θρακικής γης για τους υποψήφιους Δημάρχους Κομοτηνής είναι αυτή που ζητήσαμε για την φωτογραφία της καρέκλας τους Δημάρχου Κομοτηνής..
Οι απαντήσει των υποψηφίων Δημάρχων ακολουθούν όλες μαζί.
Νομίζουμε ότι οι απαντήσεις έχουν ανδιαφέρον αφού είναι γνωστό ότι "ολα για την καρέκλα γίνονται...."





Ελένη Λαφτσή: Έμεινε επί 3,5 χρόνια άδεια...

"Αυτή η καρέκλα έμεινε επί 3,5 χρόνια άδεια. Εμείς σκοπεύουμε να την γεμίσουμε με έργο παραγωγικό υπέρ της πόλης και των πολιτών. Αυτή η καρέκλα δεν είναι του δημάρχου αλλά των πολιτών, σε αυτούς ανήκει "






Φελίνα Καζάκου:"Έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα...

"Η οκτάχρονη εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, καθώς και η ενασχόληση με τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων μου δίνει τη δυνατότητα να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα της πόλης και τους τρόπους επίλυσής τους. Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να είναι μόνον ενός. Η πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το συνδυασμό μας είναι και η εγγύηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων."


Νίκος Φακιρίδης:"Η καρέκλα και η αξιοποίησή της ανάλογα με το Δήμαρχο..."

"Εξαρτάται από τον τύπο του Δημάρχου.Δήμαρχος μάνατζερ, δήμαρχος διεκπαιρεωτής.Δήμαρχος στήριγμα μνημονίων και άλλων αντιλαϊκών μέτρων  ή Δήμαρχος λαϊκός αγωνιστής και γιατί όχι λαϊκός ηγέτης, που μαζί με ενημερωμένους δημότες,
τους φορείς τους, θα διεκδικεί για να καλύπτονται οι λαϊκές ανάγκες. Ανάλογα και η καρέκλα  και η αξιοποίησή της.



Νεκτάριος Δαπέργολας:"Ας την κρατήσει ο Γιώργος Πετρίδης αλλά να εκχωρήσει σε μας τις αρμοδιότητες..."

"Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρουν όμως οι αρμοδιότητες, οι αποφάσεις, οι πολιτικές που συνδέουν το συγκεκριμένο πόστο με το αύριο όλων μας. Ας μείνει ο Πετρίδης δήμαρχος αλλά να μας εκχωρήσει όλα αυτά!"




Γιώργος Πετρίδης:"Σε αυτήν με τοποθέτησαν οι συνδημότες μου..."

"Μια θέση, γεμάτη ευθύνες, προκλήσεις, χαρές και στενοχώριες. Μια θέση, φορτωμένη με έγνοιες και διαρκή μέριμνα για την επιβίωση του Δήμου μας, μέσα στην ιδιαίτερα ασφυκτική οικονομική συγκυρία. Κυρίως, όμως, μια θέση στην οποία μ’ έχει τοποθετήσει η εκφρασμένη δια της ψήφου αγάπη κι εκτίμηση των συνδημοτών μου. "

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.