Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παυλίδης:"Μας έφαγαν τα κουνούπια..."

Σκληρή κριτική στην διοίκηση της Περιφέρειας για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών ασκεί ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης Γιώργος Παυλίδης:"Με δελτία τύπου περί επίγειων και εναέριων αεροψεκασμών η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ προσπαθεί να κρύψει  την επί τετραετία  πλήρη αποτυχία της στην καταπολέμηση    των κουνουπιών.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, σε πάρα πολλά σημεία της περιφέρειας τα κουνούπια έχουν επιδοθεί σε ένα ξέφρενο πάρτι, αναγκάζοντας τους κατοίκους να μην μπορούν ούτε καν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους αλλά και υποβαθμίζοντας τον τόπο. Τα καταστήματα δεν δουλεύουν, οι επισκέπτες εκδιώχνονται, οι αξίες πέφτουν, και αυτοί το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να συντηρήσουν μια ψεύτικη πραγματικότητα ότι δεν υπάρχουν κουνούπια.
Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί έτι περαιτέρω. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλη ταλαιπωρία και φόβο από τα κουνούπια. Και κυρίως δεν αντέχουν άλλα ψέματα από αυτήν την ανίκανη και επικίνδυνη διοίκηση, η οποία παίζει καθημερινά με τις ζωές τους.
Ευτυχώς οι μέρες τους είναι λίγες στην διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ. Ωστόσο στο λίγο διάστημα που τους απέμεινε θα πρέπει να επιδείξουν έστω και ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Όχι για το δικό τους καλό αλλά για το καλό των πολιτών."(δτ του συνδυασμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.