Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ,ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΠΕΣ
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

«Σήμερα ,όλοι ξέρουμε ,ότι το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος μας γυρίζει σελίδα».Με αυτά τα λόγια και μιλώντας σε μία ενθουσιώδη και μοναδική ,σε παλμό και συμμετοχή, συγκέντρωση ,το βράδυ της Τρίτης,ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης έστειλε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στο Δήμο.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος περίγραψε το όραμα και τον σχεδιασμό του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» και τους βασικούς άξονες της στρατηγικής πάνω στην οποία θα κινηθεί την επόμενη πενταετία.

Δεσμεύτηκε για μια σειρά έργων και παρεμβάσεων που θα εξασφαλίσουν παντού επαρκές πόσιμο νερό ,αντικατάσταση όλων των δικτύων από αμίαντο και επέκταση των δικτύων αποχέτευσης .

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στα ζητήματα της στήριξης των αγροτών ανακοινώνοντας την θεσμοθέτηση ενός Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής στο Δήμο ενώ τόνισε την ανάγκη για εξωστρέφεια στην παραγωγή , ενίσχυση των υποδομών που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου όπως η γεωθερμία.

«Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο θα διερευνήσουμε την δυνατότητα θέρμανσης δημόσιων κτιρίων σε πιλοτικό επίπεδο και στη συνέχεια ιδιωτικών
Αυτός είναι ο πλούτος μας .Αυτό είναι το δικό μας χρυσάφι.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε πως το τετράπτυχο της λειτουργίας του Δήμου θα είναι: Δημοκρατία ,Αξιοκρατία, Διαφάνεια, Λογοδοσία ενώ για την κοινωνική πολιτική του Δήμου ανάφερε πως :
«Ο Δήμος θα στηρίξει τη λειτουργία των υπαρχουσών δομών του και μέσα από την ενίσχυση δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης τους ευάλωτους συμπολίτες του»,απαρίθμησε δε μία σειρά από δράσεις που στόχο θα έχουν την στήριξη των ευάλωτων δημοτών και την κατοχύρωση νέων εφοδίων που θα έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Για μία ακόμη φορά με τρόπο κάθετο και κατηγορηματικό εξέφρασε την αντίθεσή του στην εξόρυξη και μεταλλουργία του χρυσού χαρακτηρίζοντας τους εκπροσώπους των εταιρειών ανεπιθύμητους για την περιοχή.

Εκτενή αναφορά  έκανε και για την ανάπτυξη του τουρισμού λέγοντας ότι  μέσα από το τρίπτυχο: ιστορία-γαστρονομία-πολιτισμός ,την δημιουργία δημοτικών υποδομών στην παράλια ζώνη και την προβολή του Δήμου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , η περιοχή θα αποκτήσει την θέση  που της αξίζει στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και της ανάπτυξης που ο τουρισμός μπορεί να προσφέρει.

Κατέληξε καλώντας τους συνδημότες του να στηρίξουν την ανεξάρτητη παράταξή του που συναποτελείται, κυρίως ,από νέους ,άφθαρτους και ορεξάτους ντόπιους υποψηφίους συμβούλους, προκειμένου να υπάρξει ελπίδα και ο Δήμος να γυρίσει σελίδα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού και την βεβαιότητα ότι η νίκη της Κυριακής θα είναι ιστορική.


Η τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 8 30μμ στην Ξυλαγανή.

9 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.....ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΝΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑΥΡΙΔΗ,ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ.Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΤΟΥ.ΑΥΤΕς ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο κόσμο είχε καιρό να δη το Σαπσί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτενή αναφορά έκανε και για την ανάπτυξη του τουρισμού λέγοντας ότι μέσα από το τρίπτυχο: ιστορία-γαστρονομία-πολιτισμός ,την δημιουργία δημοτικών υποδομών στην παράλια ζώνη και την προβολή του Δήμου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , η περιοχή θα αποκτήσει την θέση που της αξίζει στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και της ανάπτυξης που ο τουρισμός μπορεί να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι όποιος βγει Δήμαρχος.Ο Δήμος δεν έχει την πολυτέλεια της συγκρουσης.δεν θα μείνει άνθρωπος στα χωριά .Ξυπνήστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o stavridis einai to melon.mazi sou Gianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτι μου λέει.... πως αυτός ο άνθρωπος θα γράψει ιστορία στον τόπο μας!!
    Κε Σταυρίδη ο ρημαγμένος αυτός τόπος σας έχει μεγάλη ανάγκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.