Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ:"ΜΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ"

Ο Αποστόλης Κουτάβας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με τον συνδυασμό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΘ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Μορφίδη









ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ

Η ΒΙΠΕ είναι το κορυφαίο δείγμα της πολιτικής που οδήγησε σε εξαθλίωση όλη την χώρα. Η ανεργία είναι αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Έχουμε μια περιφερειακή αρχή που στήριξε μέχρι κεραίας τις πολιτικές της εξαθλίωσης και της ανεργίας. Δεσμευόμαστε για την στήριξη συνεργατικών σχημάτων που σταδιακά θα δώσουν πάλι πνοή στην ΒΙΠΕ της Κομοτηνής


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Για την συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου έχουν βαριά ευθύνη τόσο ο σημερινός περιφερειάρχης όσο και και το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Υπόσχονται νέο νοσοκομείο ενώ καταρρέει το νυν. Εμείς δεσμευόμαστε για την στήριξη του υπάρχοντος πριν γίνει το νέο. Γιατί η συνεχής και ελεύθερη πρόσβαση όλων στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι αρχή μας αδιαπραγμάτευτη.

ΧΡΥΣΟΣ

Χρόνια τώρα το κίνημα κατά του χρυσού στο οποίο έχουμε συνεχή παρουσία έχει δείξει την πλήρη αντίθεση του στις "επενδύσεις της καταστροφής" Η κυβέρνηση θέλει να κάνει το δώρο στους χρυσοθήρες αλλά το λέμε ξεκάθαρα τόσο η κυβέρνηση όσο και  οι χρυσοθήρες με μια διοίκηση της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης θα τα μαζέψουν και θα φύγουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.