Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Όχι 3 αλλά …3.000 Σπάρτακοι στο δημοτικό συμβούλιο!

Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία που πίστεψε σ’ αυτόν και τον υπερψήφισε στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Σχεδόν 3.000 συνδημότες μας ενστερνίστηκαν το πολιτικό μας μήνυμα και το πρόκριναν, κόντρα σε παλαιοκομματισμούς, συμφέροντα και φλυαρίες.
Να είναι σίγουροι ότι η θεαματικά ενισχυμένη παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και εκτός αυτού θα δικαιώσει τις προσδοκίες για μιαν άλλη πορεία των πραγμάτων. Με την ψήφο τους πυροδοτείται ένα πείραμα πανελληνίου ενδιαφέροντος, αφού, ως γνωστόν, δεν είμαστε μια ευκαιριακή ένωση προσώπων ή κάποια ομάδα συμφερόντων αλλά συγκροτημένη και ρηξικέλευθη πολιτική δύναμη. Δεν θα διαχειριστούμε τη γνωστή μιζέρια αλλά θα επιχειρήσουμε την απαραίτητη υπέρβαση. Τους καλούμε όλους σε ενεργό συμμετοχή υπέρ του κοινού συμφέροντος και του μέλλοντος του τόπου μας.
Παράλληλα συγχαίρουμε τον Γιώργο Πετρίδη για τη νίκη του και ελπίζουμε να πετύχει το καλύτερο δυνατό, για το καλό του δήμου και των δημοτών. Εννοείται ότι θα μας βρει – όπως και στην παρελθούσα θητεία του – αρωγούς στα καλά έργα αλλά και απέναντί του όπου χρειαστεί.


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Παράταξη πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.