Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ:" ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Ο Χρήστος Μέτιος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με τον συνδυασμό "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ " και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Παυλίδη:








ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

Η περιφερειακή ανάπτυξη πρέπει να είναι ισόρροπη. Δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στην πρωτογενή παραγωγή και τις υπηρεσίες. Η ενίσχυση του δευτερογενούς τομέα και της μεταποίησης αποτελεί στρατηγική επιλογή και το κλειδί για τη μείωση της ανεργίας.


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

  Η παροχή σωστής περίθαλψης σε όλους είναι δείκτης κοινωνικής ευημερίας. Η Περιφέρεια έχει περιορισμένες δυνατότητες ουσιαστικής παρέμβασης, αφού η λειτουργία των νοσοκομείων αποτελεί κρατική αρμοδιότητα. Εμείς οφείλουμε να διεκδικούμε και να μεριμνούμε για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΧΡΥΣΟΣ

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή. Η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου είναι συστατικό ανάπτυξης αλλά για την συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση  συντάσσομαι πλήρως με την θέση της τοπικής κοινωνίας, που είναι αρνητική.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.