Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΓΕΜΙΔΗΣ:"ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ"

Ο Νίκος Βαργεμίδης είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με τον συνδυασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΘ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Τρέλλη






ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ. ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.

ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Όχι στην υποβάθμισή του που το μετατρέπει ουσιαστικά σε Κέντρο Υγείας. Άμεση και πλήρης στελέχωσή του με ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, πλήρους-αποκλειστικής απασχόλησης, με επαρκή και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό- ενταγμένο σε ένα αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας. Κατάργηση όλων των χαρατσιών στην Υγεία.

ΧΡΥΣΟΣ

Η εξόρυξη  του χρυσού ισοδυναμεί με κλοπή ενός ιδιαίτερα πολύτιμου και μη ανανεώσιμου πόρου στρατηγικής σημασίας, που ταυτόχρονα συνοδεύεται με μεγάλους κινδύνους για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, καταστροφή της τοπικής οικονομίας. Δεν οδηγεί σε ανάπτυξη προς όφελος του λαού αλλά καταστροφή-υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων, για να θησαυρίσουν επιχειρηματικοί όμιλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.