Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΘΡΑΚΗ ΤΡΟΛ:"ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!"-ΡΟΔΟΠΗ Η ΓΗ ΤΗΣ «ΕΞΑΓΓΕΛΙΑΣ»

Ναι είναι γεγονός !Μετά από αναμονή τόσων και τόσων χρόνων έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία η είδηση των εγκαινίων του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Μία συλλογική απαίτηση 50 ολόκληρων ετών της τοπικής κοινωνίας έλαβε επιτέλους σάρκα και οστά …Ο κόσμος είναι συγκινημένος .Δεν μπορεί να πιστέψει την χαρμόσυνη είδηση. Για πρώτη φορά οι πολιτικοί ταγοί δούλεψαν αθόρυβα και τα κατάφεραν …Μελέτησαν ,ξαναμελέτησαν ,το πέρασαν στα ..αμελέτητά τους και τελικά τα κατάφεραν .Δεν πά να λένε οι κακιές γλώσσες ότι έχουν επιλέξει (πια) να μένουν στην Αθήνα,η μισή καρδιά τους εδώ ,στην μακρινή Κομοτηνή χτυπά.

Το νέο Νοσοκομείο λοιπόν ,το πιο σύγχρονο στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια .Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα .Κι ας λέγανε οι κακεντρεχείς ότι για το Νομοσκομείο είχαν μείνει μόνο οι αναμνηστικές φωτο και τα μεγάλα λόγια .Όχι ,όχι δεν είναι έτσι. Υπήρξε ενδιαφέρον. Μάλιστα ήταν τέτοιο που καμιά φορά γίνονταν και πλάκα με τον κόσμο. Μία από αυτές ήταν και η επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου τον Οκτώβριο του 2014 όταν και από τα χείλη του Υπουργού είχε ακουστεί ότι το άμεσο πρόβλημα του Νοσοκομείου θα λυθεί με την πρόσληψη 5αμήνων!!Χωρατατζής ο Υπουργός .Πώς γελάσαμε όλοι όσοι ξέραμε ότι είχε δρομολογηθεί η κατασκευή….
Έξω από το χώρο του Νοσοκομείου ,σε γιγαντοαφίσες είχαν αναρτηθεί οι  φωτογραφίες από τις ιστορικές συνεντεύξεις τύπου των εκπροσώπων μας ,τότε που το πράγμα δρομολογούνταν ,έμπαινε στο αυλάκι.
Να θυμηθούμε λίγο έτσι για την ιστορία:

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Το 2004 ο τότε Νομάρχης μην ανεχόμενος άλλο την κατάσταση του Νοσοκομείου πήρε την υπόθεση στα χέρια και έδωσε εντολή για την εκπόνηση μίας προμελέτης το κόστος της οποίας υπερέβαινε σαφώς το όριο των αναθέσεων αλλά ο σκοπός ήταν ιερός.Τί πρότεινε αυτή :άκουσον άκουσον ,εκσυγχρονισμό του ισογείου και του πρώτου ορόφου γιατί το Νοσοκομείο δεν είχε πολεοδομική άδεια..Αν είναι δυνατόν.Και πως τόσα χρόνια νοσηλεύονταν κόσμος σε ένα Νοσοκομείο χωρίς άδεια;

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 234 ΚΛΙΝΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ

Ο καιρός πέρασε και ήρθε άλλη Κυβέρνηση ,τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές μαζί με τα λόγια και τις εξαγγελίες που δίνονταν αφειδώς και με τη σέσουλα .Ιούλιος του 2008 και ο Υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωνε νέο Νοσοκομείο 235 κλινών δίπλα στο παλιό Νοσοκομείο.Ιδού ένα δελτίο τύπου της εποχής:
«Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας είχε ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο με θέμα την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν μαζί με τον Υπουργό ο Δήμαρχος Κομοτηνής και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Δημήτρης Κοτσάκης, ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιάννης Καβαρατζής και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας κ. Χριστοφορίδης.
Από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας μαζί με τον Υπουργό συμμετείχε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Παπαγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Χάρης Λαμπρόπουλος και ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργείου Υγείας κ. Κόκκινος.
Αφού παρουσίασε τη σημασία και την αναγκαιότητα της κατασκευής του νέου νοσοκομείου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και η υπόλοιπη αντιπροσωπεία αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε:
Η χρηματοδότηση με 1.5 εκατ. ευρώ της προμελέτης που εκπονεί η Νομαρχία προκειμένου να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα
Η ένταξη και η χρηματοδότηση του έργου μέσω του ΕΣΠΑ το αμέσως επόμενο διάστημα και η γρήγορη δημοπράτηση του.
Το νέο νοσοκομείο θα συμπεριλαμβάνει 234 κλίνες και θα ανεγερθεί στον παρακείμενο χώρο του υφιστάμενου παλιού νοσοκομείου, ενσωματώνοντας όλες τις υπερσύγχρονες προδιαγραφές .
Δόθηκαν οι απαιτούμενες εντολές από τον αρμόδιο Υπουργό για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Επίσης επιβεβαιώθηκε η ένταξη και η δημιουργία του αγροτικού ιατρείου στον οικισμό Φαναρίου.
Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας οι δύο Υπουργοί έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα εδώ στο Υπουργείο Υγείας συναντήθηκα με το φίλο και συνάδελφό μου, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά και με τους εκπροσώπους του Νομού και του Δήμου, το Νομάρχη, τον Δήμαρχο και με τη συμμετοχή του Υπουργού, του κ. Παπαγεωργίου, του Προέδρου της ΔΕΠΑΝΟΜ και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου μας, προχωρήσαμε σε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση.
Η Κομοτηνή θα αποκτήσει το δικό της νοσοκομείο. Δόθηκαν ήδη οι κατευθύνσεις τόσο προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου που είναι εδώ, αλλά και προς τη ΔΕΠΑΝΟΜ να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και πιστεύουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να θέσουμε τον θεμέλιο λίθο γι΄ αυτό το έργο που είναι όραμα των κατοίκων της περιοχής και που έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή που είναι γνωστό ότι η ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προϋπόθεση για να προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα σχέδια για να διαμορφωθούν συνθήκες ασφάλειας και σιγουριάς για τους κατοίκους και για τους χιλιάδες επισκέπτες.
Δε θα μπούμε σήμερα σε λεπτομέρειες σε ότι αφορά τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθηθούν. Εκείνο που απλώς σημειώνουμε είναι ότι, όπως είπα πρωτύτερα, όνειρο γενεών γίνεται πλέον πραγματικότητα κι εμείς, ως Κυβέρνηση αλλά και εγώ προσωπικά, συνεπείς στα όσα παλαιότερα είχαμε δημόσια ανακοινώσει και θυμίζω ότι παραμονές των εκλογών του 2006 με τη σημερινή μου ιδιότητα είχα αναλάβει αυτή τη δέσμευση.
Για όλα αυτά είχε προηγηθεί μία συνεννόηση και συνεργασία του κ. Στυλιανίδη και εμού και με χαρά σήμερα υποδεχθήκαμε και τους εκπροσώπους του νομού που φαντάζομαι μεταφέροντας αυτό το μήνυμα στην περιοχή τους θα αισθάνονται ότι πραγματοποιούν πράγματι ένα πολύ σπουδαίο χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο και εκλεκτό συνάδελφο το Δημήτρη τον Αβραμόπουλο και να τον συγχαρώ για τη συνέπειά του αλλά και για την έμπρακτη αγάπη που εκδηλώνει προς την περιοχή της Θράκης και ιδιαίτερα προς το Νομό Ροδόπης.
Πριν από λίγο καιρό επισκεπτόμενος ως αρμόδιος Υπουργός την περιοχή είχε κάνει μία δημόσια δήλωση, ότι “θα αναλάβει την ευθύνη προώθησης κατασκευής ενός σύγχρονου νοσοκομείου 234 κλινών στην Κομοτηνή”, καλύπτοντας ένα κενό που επί πολλές δεκαετίες ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία.
Σήμερα στη Σύσκεψη που έλαβε χώρα εδώ στο Υπουργείο Υγείας παρουσία τόσο του Νομάρχη Ροδόπης, όσο και του Δημάρχου, του αρμόδιου και αγαπητού συναδέλφου Υφυπουργού και του Προέδρου της ΔΕΠΑΝΟΜ και Γενικού Γραμματέα, καταλήξαμε ότι το έργο προχωρά, έδωσε τις απαιτούμενες εντολές για να δρομολογηθεί η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου αφού ολοκληρωθεί η προμελέτη και η μελέτη εφαρμογής και η ΔΕΠΑΝΟΜ αναλαμβάνει τώρα το βάρος της ευθύνης.
Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας θέλω να τον ευχαριστήσω, να πω ότι βάζουμε ουσιαστικά τις βάσεις για την επίλυση ενός ζητήματος που για πολλές δεκαετίες ήταν όνειρο της περιοχής και επιλύουμε ένα ζήτημα το οποίο ουσιαστικά απασχολούσε το σύνολο των κατοίκων της περιοχής σε μια στιγμή που η περιοχή ανοίγει τις πόρτες της για να δεχθεί και από τα βόρεια αλλά και από τα ανατολικά σύνορα νέο δυναμικό τουριστικό κυρίως, σε μία εποχή που η περιοχή προσπαθεί να αναζητήσει νέες προοπτικές ποιοτικής ανάπτυξης που τις έχει ανάγκη όχι μόνο η ίδια και οι κάτοικοί της, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα.
Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά και θέλω να πω ότι όλοι μας από την πλευρά μας θα παρακολουθούμε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να επισπεύδουμε τα έργα και να έχουμε γρήγορα το αποτέλεσμα, δηλαδή ένα σύγχρονο νοσοκομείο που θα απαντά στις προσδοκίες των κατοίκων.

ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΟ

Νεο Νοσοκομείο δεν είδαμε ,οι κυβερνήσεις άλλαξαν και ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης νέου «νέου» Νοσοκομείου Κομοτηνής στο αγρόκτημα Αιγείρου με κατασκευαστή τη ΔΕΠΑΝΟΜ. Ιδού και άλλο ρεπορτάζ του 2012 τότε που ανακοινώνονταν ότι περί τα τέλη του έτους θα γίνονταν και η δημοπράτηση του έργου …

«Το φθινόπωρο(του 2012) η δημοπράτηση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής


Για τα αποτελέσματα της συνεργασίας όλων των  αρμόδιων κρατικών, αυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών παραγόντων, σχετικά με την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ενημερώθηκε την Παρασκευή το πρωί, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης,
Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πεταλωτής επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον πρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ), κ. Φωτάκη, παρουσία του Περιφερειάρχη, κ. Γιαννακίδη, του Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Πετρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Δαμιανίδη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Χατζηνέστωρος,.
Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο. « Με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και έγνοια πετύχαμε, όλοι μαζί, την πρόοδο αυτού του έργου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος ανέφερε ότι έπειτα από διάφορες  εργασίες, τον Αύγουστο του 2010 ξεκίνησε νομοθετική πρόβλεψη, ώστε να υπάρξουν οι όροι δόμησης χωρίς την ανάγκη ρυμοτομικού σχεδίου, μια τυπική αλλά και ουσιαστική διαδικασία για το έργο του Νοσοκομείου. «Συνεχίστηκε η επιτάχυνση των μελετών και η παρακολούθηση των αρμοδίων όλο αυτό το διάστημα, ώστε σήμερα μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στην πιο σημαντική καμπή του έργου για το χρόνο δημοπράτησης αλλά και κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, ο οποίος προσδιορίζεται στο τέλος του 2012, με “κλειδωμένη” και έτοιμη χρηματοδότηση» υπογράμμισε.  
Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε ότι το έργο του Νέου Νοσοκομείου θα δημοπρατηθεί το φθινόπωρο του 2012 ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2012.                                                      .
Επισημαίνοντας την σημασία του έργου ο κ. Πεταλωτής σημείωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ σημαντικό για τον πολίτη της Ροδόπης να απολαμβάνει ασφάλειας και άριστης ιατρικής περίθαλψης από το Νοσοκομείο Κομοτηνής αλλά και το γεγονός ότι στο ορατό και χρονοδιαγεγραμμένο μέλλον θα συνεχίσει να το κάνει σε ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής.(komotini press.gr)

ΤΟ ΕΡΓΟ (ΑΠ)ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ(;) ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ

Το σήριαλ συνεχίστηκε αφού ο τέως Περιφερειάρχης άφησε μία βαριά παρακαταθήκη στον τόπο. Την  ένταξη στο νεό ΈΣΠΑ του νέου Νοσοκομείου .Τί κι αν τα λεφτά δεν έφταναν και αυτή η ένταξη ήταν στο αέρα. Άλλωστε αεριτζήδικα δεν ήταν όλα τούτα που ακούστηκαν .Δεν βαριέσαι σημασία έχουν τα λόγια και όχι τα έργα …Ή δεν είναι έτσι ;
Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά .Έχουμε το καλύτερο Νοσοκομείο στη Γη .Χιλιάδες γείτονες μετακομίζουν στη Ροδόπη που έγινε πλέον η γη της ε(ξ)αγγελίας .Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί ακόμη να εξηγηθεί είναι το γιατί η πρώτη κλινική που ΘΑ λειτουργήσει είναι η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ…

Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις …χειρότερα(αλλά τι σημασία έχει θα τους ξαναψηφίσουμε)


4 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.ΕΝΑΝ ΠΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ

    Για πραγματικά στοιχεία δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση, το σύλλογο εργαζομένων και υπηρεσιακούς παράγοντες του























    νοσοκομείου για τα μείζονα προβλήματα του νοσοκομείου, αλλά και των Κέντρων Υγείας Σαπών και Ιάσμου, από τους διευθυντές τους που ήταν παρόντες. Έξι γιατροί συγκεκριμένων ειδικοτήτων, καρδιολόγοι (2), αναισθησιολόγος (1), πνευμονολόγος (1), χειρούργος (1) και παιδίατρος (1), αναμένεται να επανδρώσουν κλινικές του νοσοκομείου Κομοτηνής, όπως έκανε γνωστό ο κ. Γρηγοράκος, παραδεχόμενος βέβαια ταυτόχρονα ότι οι δύο γιατροί από αυτούς ενδεχομένως να μη δεχτούν τις θέσεις στην πόλη μας. Εφόσον συμβεί αυτό θα γίνει επαναπροκήρυξη των θέσεων που δε θα καλυφθούν. Περαιτέρω, είπε ο αν. υπουργός «ό,τι αιτήματα έχει δώσει το νοσοκομείο σε επικουρικούς γιατρούς, δηλαδή γιατρούς για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλευτικό προσωπικό για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οφθαλμίατρους και αναισθησιολόγους, θα τους πάρει. Έχουν προκηρυχτεί ήδη οι θέσεις των επικουρικών γιατρών και το νοσοκομείο Κομοτηνής θα ενισχυθεί». Όσον αφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι το Σισμανόγλειο θα ενισχυθεί με 48 εργαζόμενους πεντάμηνης διάρκειας και κάποιες επιπλέον θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού μέσω του ΟΑΕΔ. (ΧΡΟΝΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι άλλη μελέτη...

    ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ
    ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
    Τηλ. 210-8701660, 722
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. ΓΙΑ
    ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ
    ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
    «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, 200
    ΚΛΙΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ
    ΘΡΑΚΗΣ
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟY ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ: 221.400 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
    1. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α.Ε.
    (ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.) προκηρύσσει Δημόσιο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία μεταξύ
    φυσικών ή νομικών προσώπων εγγεγραμμένων στα αντίστοιχα επαγγελματικά μητρώα των
    χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ε.Ο.Χ. (Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου), των
    χωρών που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Π.Ο.Ε. (Παγκοσμίου
    Οργανισμού Εμπορίου) και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον
    διαγωνισμό αυτό για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών: Συμβούλου
    υποστήριξης της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. για τη σύνταξη της Μελέτης δημοπράτησης του
    έργου: «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200 κλινών» στην
    Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προεκτιμώμενης αμοιβής 221.400 €
    (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Ν. 3316/2005 και τα
    εκτελεστικά του διατάγματα και αποφάσεις, όπως ισχύουν κατά την ημερομηνία αποστολής
    της περιληπτικής Προκήρυξης για δημοσίευση στον Ελληνικό Τύπο και με τους όρους της
    Προκήρυξης.
    2. Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή ανέρχεται σε 180.000 € (χωρίς ΦΠΑ) και επιμερίζεται
    ως εξής:
    α. όσον αφορά τις κατηγορίες μελετών:
    1. 70.477,70 € πλέον Φ.Π.Α. για υπηρεσίες που αντιστοιχούν σε μελέτη κατηγορίας 6
    2. 39.261,55 € πλέον Φ.Π.Α. για υπηρεσίες που αντιστοιχούν σε μελέτη κατηγορίας 8
    3. 70.477,70 € πλέον Φ.Π.Α. για υπηρεσίες που αντιστοιχούν σε μελέτη κατηγορίας 9
    και β) όσον αφορά τις μονάδες φυσικού αντικειμένου ή τις μονάδες απασχόλησης:
    1. 60.340,50 € πλέον Φ.Π.Α. για Κατηγορία Προσωπικού Α
    2. 24.136,20 € πλέον Φ.Π.Α. για Κατηγορία Προσωπικού Β
    3. 95.740,26 € πλέον Φ.Π.Α. για Κατηγορία Προσωπικού ΓΤο αντικείμενο της προς ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών αφορά στην Παροχή
    υπηρεσιών Συμβούλου υποστήριξης της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. για τη σύνταξη της Μελέτης
    δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200
    κλινών» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
    2. Η παραλαβή και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 08/09/2011 ημέρα
    Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) ενώπιον Επιτροπής
    που θα συστήσει με απόφασή του το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΟΜ, στα Γραφεία της
    ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., Τσόχα 5, Τ.Κ. 115 21, Τηλ. 210 – 8701600, FAX : 210 – 8701601.
    Οι φάκελοι συμμετοχής στο διαγωνισμό υποβάλλονται με οποιονδήποτε τρόπο
    κρίνουν πρόσφορο οι διαγωνιζόμενοι, αρκεί να περιέλθουν στο πρωτόκολλο της
    Υπηρεσίας που διεξάγει το διαγωνισμό, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία και ώρα
    (προθεσμία) που καθορίζεται.
    Η Υπηρεσία δεν φέρει ευθύνη για την ασφάλεια του περιεχομένου των φακέλων μέχρι
    την παραλαβή τους, ούτε για οποιαδήποτε καθυστέρηση άφιξης αυτών και οι
    Διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη της έγκαιρης υποβολής των
    προσφορών τους. Ρητώς αποκλείεται η παραλαβή με ευθύνη της Υπηρεσίας των
    φακέλων και λοιπών εγγράφων από τα κατά τόπους καταστήματα ταχυδρομικών
    εταιρειών. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
    Αθήνα 29/07/2011
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.