Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ

Πρωτοφανείς ήταν οι ζημιές που προκάλεσε στον οικισμό της Μελέτης του πρώην Δήμου Αιγείρου ο ξαφνικός ανεμοστρόβιλος συνοδευόμενος από  έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης . 
Τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας ημέρας ήταν ιδιαίτερα σφοδρά, όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν σε κεραμοσκεπές, μαντρότοιχους και περιφράξεις των κατοικιών ήταν μαζικές και σχεδόν ολοκληρωτικές, με παράλληλη διακοπή ρεύματος. Σε κάποιες περιπτώσεις απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς συμπολίτης μας, οδηγός δίκυκλου, τραυματίστηκε ελαφρά, όταν παρασύρθηκε από ριπές ανέμων σε κολώνα.           
Η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ενημερώθηκε άμεσα ενώ ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Τσαλικίδης βρέθηκε εγκαίρως στην περιοχή, όπου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, συντονίστηκαν οι προσπάθειες για καταγραφή των ζημιών και προώθηση του αιτήματος για άμεση ικανοποίηση των ζημιωθέντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.