Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τάσος Καρκαντζέλης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη από την Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Τάσος Καρκαντζέλης από το Δοξάτο της Δράμας ,προτάθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας φίλων και τελικά επελέγη από τον Σταύρο Θεοδωράκη ως ένας εκ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Ποταμιού.Ο Καρκαντζέλης άνθρωπος με άποψη και θέσεις ,είναι ο μόνος υποψήφιος του κόμματος από την Περιφέρεια ΑΜΘ.


Οι απόψεις του αποτυπώθηκαν με γλαφυρότητα και δίνουν το στίγμα του υποψηφίου :
»
Όλοι αυτοί που φυλάνε ακόμη Θερμοπύλες, δεν ζητάνε ελεημοσύνη για να λύσουν τα πολλά προβλήματα τους. Αντίθετα προσφέρουν ατελείωτες αναξιοποίητες ευκαιρίες ανάπτυξης. 
Ανάπτυξης βιώσιμης και ανθρώπινης.
Η Ευρώπη των περιφερειών τόχει καταλάβει εδώ και χρόνια και τις ενισχύει με κάθε τρόπο. 
Πόσοι να μένουν ακόμη στην Μέδουσα, την Περιστεριά, την Κάρπαθο, τις Οινούσες, τον Αγ.Γερμανό και την υπόλοιπη ξεχασμένη Ελλάδα? 100 χιλιάδες όλοι μαζί? 150?
Πάντως λιγότεροι απο τους κατοίκους του Παγκρατίου. 
Μόνο στην Ελλάδα το υδροκέφαλο κράτος μας συγκεντρώνει το 50% του πληθυσμού και του ΑΕΠ σε μια τερατώδη Αθήνα.
Δεν χρειάζεται ν'ανακαλύψουμε την Αμερική για να το αλλάξουμε αυτό. Έτοιμες και δοκιμασμένες λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα. 
Αρκεί να μην πνίγονται στα συρτάρια απο ένα αποτυχημένο πελατειακό σύστημα.
Το Ποταμι είναι μια σημαντική ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα νέο εξωστρεφές παραγωγικό πρότυπο. 
Ελπίζω με την προτάσεις μου και τις προσπάθειές να βάλω και γώ το λιθαράκι μου στον αγώνα να δώσουμε ξανά ελπίδα στην χώρα. 
Σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων κι εγώ ακόμη περισσότερο, καθώς ο χρόνος είναι λίγος για επισκέψεις και το Δοξάτο μακρυά για τηλεοπτικές εμφανίσεις. 
Το στοίχημα όμως για μένα είναι να δείξω ότι τα νέα μέσα δίνουν σε όλους μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε με την πολιτική.
Σας παρακαλώ λοιπόν να προσκαλέσετε και τους φίλους σας ώστε όλοι να δείξουμε ότι η Πολιτική πρέπει να είναι γιορτή κι όχι αγκαρεία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Επιχειρεί στον  τομέα της διατροφής και δραστηριοποιείται σε Δράμα και Θεσσαλονίκη. Γεννημένος στο Δοξάτο, Μηχανικός  του Πολυτεχνείου Κρήτης, εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων και υποστήριξε δεκάδες εταιρείες και δήμους μέσα από ευρωπαϊκά και εγχώρια αναπτυξιακά προγράμματα. Η δραστηριότητά του στις ανανεώσιμες πηγές έδειξε στη Δράμα ότι η ενεργειακή αυτοδυναμία είναι εφικτή και ότι ο ήλιος μπορεί να είναι το δικό μας πετρέλαιο. Εδώ και τέσσερα χρόνια αγωνίζεται για την εξωστρέφεια των αγροτικών συνεταιρισμών της περιοχής του και την ποιοτική τους διαφοροποίηση. Η επιχείρησή του δίνει προστιθέμενη αξία στη γαλακτοκομία, αποδεικνύοντας ότι παραδοσιακά προϊόντα μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για την Ευρώπη.

Η υποψηφιότητα του προτάθηκε από φίλους του Ποταμιού μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας που ξεκίνησε τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.