Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΡΕΛΗΣ:"ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ "

Ο Νίκος Τσουμαρέλης είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΑΜΘ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Κιτσόπουλο










ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

Βασικός σκοπός η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Αυστηρός έλεγχος και απόδοση ευθυνών,όσων επιχειρήσεων επιδοτήθηκαν από το κράτος στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και στην συνέχεια πτώχευσαν.
-Προώθηση όσων επιχειρηματιών εκδηλώσουν ενδιαφέρον δημιουργίας εργοστασίων που να είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένα με τον Πρωτογενή Τομέα (Συσκευαστήρια, Τυροκομεία, Επεξεργαστήριααγροτικών προϊόντων κ.τ.λ.) με αξιοποίηση εξειδικευμένων εργατών, παλιννοστούντων  ποντίων από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που διαμένουν στην περιοχή.

-Άμεση απέλαση λαθρομεταναστών. ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ από τοΑθηνοκεντρικό κράτος επάνδρωσης με ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό και επαναχάραξη όλου του σκεπτικού περί υγειονομικής κάλυψης στην Ροδόπη, από ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ιατρικά-υγειονομικά στελέχη και όχι από πολιτικούς.  




ΧΡΥΣΟΣ

Εθνικοποίηση ΟΛΩΝ των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και απόδοση των κερδών στον Ελληνικό λαό μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Ελλάς σύμφωνα με το Bloomberg,έχει την δυνατότητα να μετατραπεί στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη μέχρι το 2016,ξεπερνώντας τη Φινλανδία. Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος δεν επενδύει σε αυτές τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας, αλλά ξεπουλά τον Εθνικό μας πλούτο σε ξένες εταιρείες και στους εγχώριους εργολάβους-καναλάρχες με συμφωνίες που ποδοπατούν το Ελληνικό δημόσιο. Όπου δεν υπάρχει επαρκής τεχνογνωσία για εξορύξεις ,το Ελληνικό Δημόσιο θα γίνεται μέτοχος των κοινοπραξιών που θα πλειοδοτούν στους διαγωνισμούς με σκεπτικό ΠΑΝΤΑ το Εθνικό συμφέρον και τον σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.