Τρίτη 27 Μαΐου 2014

2 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

2 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια μάζεψαν εθελοντές από την Κομοτηνή με προορισμό τον δοκιμαζόμενο από τις πλημμύρες λαό της Σερβίας.Έτσι το Σαββατοκύριακο οι σύλλογοι ,μέλη της πρωτοβουλίας "ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα " και την συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής δια του Αντιδημάρχου Γιάννη Γκαράνη και των συνεργατών του συγκέντρωσαν ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και σήμερα μεταφέρονται στη Σερβία.
Η ανταπόκριση των μελών των συλλόγων και των ενεργών πολιτών της Κομοτηνής ,σε μία εποχή κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας ήταν συγκινητική .Οι φωτό από την μεταφορά της βοήθειας που είχε αποθηκευτεί στο περίπτερο πληροφόρησης του Δήμου Κομοτηνής.Παρών και ο δημοσιογράφος Νίκος Πουρτσίδης που μας αποκάλυψε ότι με ευθύνη του και σε συνεργασία με το Δήμο θα λειτουργήσει για ολόκληρο το καλοκαίρι το περίπτερο δίνοντας πληροφορίες και σχετικό υλικό σε
τουρίστες και επισκέπτες.


Να σημειωθεί ότι οι σύλλογοι που συνεισέφεραν ήταν:  Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης-Γυναίκα & Δημιουργία, ΜΚΟ "Σύλλογος Ατόμων Με Κινητική Αναπηρία και Φίλων Ν. Ροδόπης "Περπατώ", Λέσχη Lions "Ορφέας", Λεσχη Leo "Θράξιππος", On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής, Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής, Ποδηλατικός Όμιλος Κομοτηνής "Θράκας Ιππέας, Πολιτιστικός Σύλλογος Trelacademy, πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, Πολιτιστικός Σύλλογος Alma Libre, Αρμενικός Σταυρός Ελέους, Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, Εύμολπος- Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής, Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Κομοτηνής, Αθλητική Ένωση Κομοτηνής - Τμήμα Μπάσκετ, Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ν. Ροδόπης, Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης "Η Τραπεζούντα", ΕΛΜΕ Ροδόπης, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τμήμα Μειονοτικού Λυκείου - Γυμνασίου Κομοτηνής, Σώμα Ελλήνων Πρόσκοπων-Πρόσκοποι Ροδόπης, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής.  Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία, στο Πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής, στην οδό Μαρασλή 1. Τηλέφωνο επικοινωνίας 25310-83344.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.