Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ:ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δήλωση έγινε στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ το βράδυ της Πέμπτης . Ο Τόλης Παπαγεωργίου είναι ιδρυτικό στέλεχος του κινήματος ,στη Χαλκιδική αλλά και στη Θράκη, κατα του χρυσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο tolis den mila mono gia tis sapes.mila gia tin perifereia vasika.h dilosi egine thn Tetarth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κύριε Τολη Παπαγεωργίου
    Μην καπηλεύεστε τους αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής και του Έβρου και μην τους χρησιμοποιείτε για να στηρίξετε χωρίς καμία εξουσιοδότηση από κανέναν, μνημονιακούς περιφερειάρχες. Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση Εβρου, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά που έχει δώσει τους περισσότερους αγώνες μαζί με τους κατοίκους των περιοχών κατά των «επενδύσεων» χρυσού, δεν θα σας το επιτρέπει και το καταγγέλλει δημόσια

    Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση ΑΜΘ - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΑΚΗ.ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλείται ο κ Λαμπάκης όπως προβεί και νέα δήλωση για να σπάσει ο Σταυρίδης κάθε ρεκόρ εκλογής

      Διαγραφή
  6. Κοινή δήλωση υποψήφιων περιφερειαρχών υπέρ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    Με κοινή τους δήλωση οι 12 επικεφαλής των περιφερειακών κινήσεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς καλούν σε μαζική υποστήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής 25 Μάη. Ας σημειωθεί πως οι 12 συγκεκριμένες κινήσεις συγκέντρωσαν 128.000 ψήφους πανελλαδικά (2,3%) και εξέλεξαν 7 περιφερειακούς συμβούλους.
    Ολόκληρη η δήλωση είναι:

    Την περασμένη Κυριακή στις περιφερειακές εκλογές αποδοκιμάστηκαν έντονα οι υποψήφιοι με το επίσημο χρίσμα των κομμάτων της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η αντοχή όμως των υποψηφίων που προέρχονται από τα σπλάχνα του μνημονιακού πολιτικού σκηνικού και τα ποσοστά που πήραν τα φασιστικά δεκανίκια τους, δείχνουν ότι υπάρχει ανάγκη για μια ανατρεπτική πολιτική από τη σκοπιά των εργαζομένων, που θα κάνει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση, ελπίδα και αυτοπεποίθηση.
    Σημαντική συμβολή σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η δύναμη που καταγράφει η αντικαπιταλιστική Αριστερά στις περιφερειακές εκλογές, με 128.000 ψήφους (97.499 το 2010) και ποσοστό 2,3% (1,79% το 2010) εκλέγοντας εφτά περιφερειακούς συμβούλους.
    Την επόμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές καλούμε το λαό να στηρίξει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την αντικαπιταλιστική, αντι-ΕΕ Αριστερά που παλεύει για ένα άλλο, νέο δρόμο χωρίς χρέος, ευρώ και Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κηδεμονία, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.
    Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι επιλογή αποφασιστικής καταδίκης της συγκυβέρνησης και του μαύρου μετώπου κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ, του φασισμού και του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σηματοδοτεί την ολοκληρωτική απόρριψη της ΕΕ και των μηχανισμών της. Για την απελευθέρωση από την ΕΕ και την ευρωζώνη, αλλά και το ΝΑΤΟ, σαν πρώτα βήματα, για να ζήσει ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.
    Είναι ρεαλιστική η δυνατότητα μιας άλλης Αριστεράς, της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς της ανατροπής. Είναι δυνατή η μετωπική συμπόρευση των αντιΕΕ, αντιιμπεριαλιστικών, αντικαπιταλιστικών δυνάμεων.
    Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ψήφος για να αλλάξει η κατάσταση στην Αριστερά και στο μαζικό κίνημα, για ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής. Ενάντια στην πολιτική του κυβερνητισμού και της διαχείρισης της μνημονιακής εξαθλίωσης εντός του ευρώ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενάντια στην ηττοπάθεια και την περιχαράκωση.

    Υπογράφουν:
    - Δέσποινα Κουτσούμπα, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική -Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ
    - Δημήτρης Δεσύλλας, Αριστερή Παρέμβαση- Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα
    - Θανάσης Αγαπητός, Αντικαπιταλιστική Αριστερά Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία
    - Γιάννης Κυριακάκης, Ανυπόταχτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση στην Κρήτη
    - Βασίλης Ζούμπος, Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα
    - Παναγιώτης Κάτσαρης, Ανταρσία στο Μωριά- Συμπόρευση για την Ανατροπή
    - Ανδρέας Μπάλλας, Ανταρσία στο Αιγαίο- Αντικαπιταλιστική Αριστερά
    - Γιώργος Μποτσίδης, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση Ανταρσία στην ΑΜΘ
    - Στέφανος Πράσσος, Αριστερή Συμπόρευση για την ανατροπή, Ανταρσία με συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία
    - Νίκος Ζήκος, Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο
    - Στάθης Ντούρος, Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή
    - Ευανθία Γαϊτανίδου, Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές στις 25.5.2014 στηρίζει τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Γιαννακίδη Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Αρης Γιαννακίδης ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες για το χρυσό και δεν κρύβονταν ποτέ γι αυτό μπορεί να μιλά χωρίς να φοβάται τιποτα.για τα άλλα τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ..ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΑΛΛΆ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ,ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ .ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕς ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΚΡΙΖΕΣ

    ΜΙΑ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑ

    ΥΓ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ BLOG.ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΑ BLOGS ΚΟΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.