Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ (ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΚΗΣ ΓΚΑΝΤΗΣ

Οι 2.130 ψήφοι που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ,περίπου 1000 πάνω από τον δεύτερο ,τον κάνουν τον αδιαμφισβήτητο ρέκορμαν των φετινών εκλογών στο Δήμο Κομοτηνής.Ο Άκης(Θόδωρος) Γκαντής ,η ήρεμη δύναμη του Γιώργου Πετρίδη, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του πρώην Δήμου Αιγείρου,σπάζοντας τα κοντέρ.

Με καταγωγή από το Μεσέ ο Άκης Γκαντής ,Αντιδήμαρχος τα τελευταία 2 χρόνια, στήριξε τους συμπολίτες του και αυτοί του το ανταπέδωσαν .Αγρότης ,παραδοσιακός και σύγχρονος ταυτόχρονα,δεινός ταβλαδόρος ,σήμερα από  το πρωί ήταν πάνω στο τρακτέρ για να προλάβει να σπείρει τα βαμβάκια του ,να ραντίσει κλπ.Τις ευχές λοιπόν τις δεχόταν πάνω στο τρακτέρ .
"Όργωσε " χθες το Δήμο και σήμερα τα χωράφια του .Δεύτερος σε ψήφους ο Δημοσθένης Μανίτσας από το Νέο Σιδηροχώρι.Η "ΕΑΣ Ροδόπης" ,δύο μέρες μετά την απώλεια του κραταιού Προέδρου της Δαμιανού Μαρουφίδη ,κρατώντας τις 2 πρώτες θέσεις στο Δήμο Κομοτηνής υπενθύμισε σε όλους ότι η Κομοτηνή δεν είναι ο ποδηλατόδρομος ,ούτε το μνημόνιο.....

5 σχόλια:

  1. Τους πήρε τα σώβρακα ο Άκης...Εξάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΜΠΟΜΠΗΣ ΠΗΡΕ 1800 ΧΑΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν γράφουν αγρότες στο blog το απολαμβάνω.Εννοώ 1000 ψήφους πάνω από τον πρώτο της δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής.

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΝΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΛΑΦΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ.ΟΡΓΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι έτσι.Ο κ Γκαντής ,αν θέλετε συγκριτκά στοιχεία,πήρε τόσες ψήφους όσες ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΠΟΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε όλο το Δήμο,διπλάσιες από την Λαικη Συσπείρωση και κατάτι λιγότερες από όσες πήρε ο συνδυασμός της κς Καζάκου.Οι οικισμοί του Δήμου ,τέως Δήμοι Αιγείρου και Νέου Σιδηροχωρίου ψήφισαν κατα 80% Γκαντή και Μανίτσα .Φυσικά και οι Νεοδημοκράτες που δεν ένιωσαν καθόλου την ανάγκη να στηρίξουν την κ.Φελίνα

      Διαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.