Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ,ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Δηλώσεις για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών έκαναν ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης Γιώργος Παυλίδης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης .Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του Αρη Γιαννακίδη



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ :ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική πρότασή μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες, όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας και έδωσαν τον αγώνα για να κερδίσουμε το αύριο των παιδιών μας.
Ανεξάρτητα από την σταυροδοσία, για μένα παραμένουν όλοι στενοί συνεργάτες μου. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την πρότασή μας, ενώ απέρριψαν τις πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης που οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα, στην ανεργία, στη φτώχεια, ακόμα και στη μετανάστευση. Ευχαριστώ επίσης εκείνους που είχαν άλλη επιλογή την πρώτη Κυριακή.
 Ο δρόμος μπροστά μας είναι δρόμος αγώνα για να κερδίσει η κοινωνία μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ζητούμε την υποστήριξη όλων, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, δυναμικά και αποφασιστικά. Προσβλέπουμε σε μια κοινωνία πρότυπο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές χωρίς τα γκρίζα χαρακώματα του χθες, παράδειγμα συνύπαρξης και συμπόρευσης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Μόνος μας εντολέας η κοινωνία του τόπου και πρόταγμα τα συμφέροντά της. Με τη βοήθεια όλων στις 25 Μαΐου αλλάζουμε, ανοίγουμε νέους δρόμους οργανωμένα, προγραμματισμένα, με όση σκληρή δουλειά κι αν χρειαστεί.

H ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΗΤΑ ΜΙΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΊΑ»

Ευχαριστούμε θερμά τους 97.000 συμπολίτες μας, που στις εκλογές της 18ης Μαΐου εμπιστεύτηκαν την Κοινωνική Συμμαχία και ανανέωσαν την εντολή τους για τη συνέχιση του έργου μας, πιστεύοντας στην μόνη πραγματικά αδέσμευτη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους μας και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Στο εκλογικό αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής καταγράφεται ξεκάθαρα μια προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία που μπορεί και πρέπει να πάρει στα χέρια της το μέλλον της Περιφέρειάς μας για τα επόμενα 5 χρόνια, απέναντι σε μια δήθεν ανεξάρτητη, συντηρητική παράταξη, που είναι ταυτισμένη με τις κυβερνητικές επιλογές που οδηγούν στη λιτότητα τη φτώχεια και την ανεργία.

Δικός μας στόχος ήταν και παραμένει η διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της περιφέρειας μας, η συνέχιση και η ολοκλήρωση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, η αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και των συμπολιτών μας, η βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής τους χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, η προστασία του Περιβάλλοντος και η βιώσιμη ανάπτυξη, η διεκδίκηση των δικαίων μας και η αντίδραση στις κεντρικές επιλογές που μας οδηγούν στην οπισθοδρόμηση.

Ζητούμε από όλους  τους πολίτες, την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στην πρώτη Κυριακή, να προσέλθουν δυναμικά στις κάλπες για να διασφαλίσουν την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και προοδευτική αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας και να αποτρέψουν την μετατροπή της σε εργαλείο στήριξης και εφαρμογής των κεντρικών πολιτικών. 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΡΦΙΔΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, όπου δώσαμε τον αγώνα μας με κεντρικό μήνυμα «Ήρθε η ώρα», φαίνεται ότι καταφέραμε κάτι, που όταν ξεκινούσαμε έμοιαζε ακατόρθωτο. Καταφέραμε να ανατρέψουμε τον εφησυχασμό των αντιπάλων μας, κι αυτό τους ανάγκασε να φορέσουν ένδυμα ανεξάρτητου και να αποκτήσουν έστω και πρόσκαιρα αντιμνημονιακό λόγο.
Ωστόσο, δεν κερδίσαμε το ποσοστό εκείνο που θα μας έστελνε στο δεύτερο γύρο της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης. Από αύριο θα συζητήσουμε με τους πολίτες για να δούμε ποιες παράμετροι ευθύνονται γι' αυτό.
Σήμερα όμως, και πρώτα απ’ όλα, τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους υποσχόμαστε ότι θα την τιμήσουμε και εμείς.
Σήμερα, στεκόμαστε μπροστά σε όλους, τόσο αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους όσο και αυτούς που, ανεξάρτητα με το αν μας ψήφισαν, πιστεύουν στη Δημοκρατία, για να υποσχεθούμε ότι για μας, τώρα, αρχίζει μια καινούργια μάχη.
Μια μάχη που θα τη δίνουμε σταθερά, κάθε μέρα, με γνώμονα και κριτή τα λαϊκά συμφέροντα και μόνο αυτά. Γιατί οι μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται. Και είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και κρίσιμο για τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων το κατά πόσο ο προεκλογικός αντιμνημονιακός λόγος των αντιπάλων μας θα είναι ταχείας ή βραδείας καύσεως.
Λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ενέχουν το στοιχείο της αναμονής. Επιπλέον -και κυρίως- θεωρούμε ότι το πολιτικό βάρος της ψήφου των πολιτών θα αναδειχθεί στις ευρωεκλογές. Και σ' αυτή τη μάχη, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Όπως έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε καλά να κάνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.