Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η εκδρομή για ψώνια στην Κεσσάνη βγήκε ξινή σε γκρουπ Κομοτηναίων



Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε δεκάδες εκδρομείς το απόγευμα του Σαββάτου στο Τελωνείο των Κήπων, μετά την ανεύρεση από τους Τελωνειακούς 72 κουτιών λαθραίων τσιγάρων τοποθετημένα σε διάφορα σημεία τουριστικού λεωφορείου.
Το λεωφορείο που ανήκει στην εταιρία Παρασχάκης Τουρς, ξεκίνησε το πρωί από την Κομοτηνή για να πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στην Κεσσάνη της Τουρκίας. Κατά την επιστροφή στο Τελωνείο των Κήπων εντοπίσθηκαν οι κούτες με τα λαθραία τσιγάρα, καθώς επίσης και ριχτάρια για έπιπλα. Δεν εντοπίσθηκαν όμως οι κάτοχοι τους και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η ταλαιπωρία των επιβατών. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο Τελωνείο μέχρι να καταβληθούν τα πρόστιμα και η άρνηση του ιδιοκτήτη να εντοπίσει τον κάτοχο των λαθραίων προϊόντων, έβαλε σε αφάνταστη πολύωρη ταλαιπωρία τους επιβάτες. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεκάδες εξ αυτών άδικα παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο χώρο και τους επετράπη η αναχώρηση … με δικό τους μέσο !!! Αντί η ιδιοκτήτρια εταιρία να τους βρει τρόπο να επιστρέψουν στον τόπο τους, αφού το δικό της λεωφορείο ήταν σε διαδικασία ακινητοποίησης, τους παρότρυναν να αναχωρήσουν με άλλα μέσα. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών αναχώρησαν με Ι.Χ αυτοκίνητα που ήρθαν από την Κομοτηνή και κάποιοι άλλοι με λεωφορεία που έκαναν την γραμμή Κωνσταντινούπολη- Αθήνα. Έσπασαν τα τηλέφωνα υπηρεσιών και αρμοδίων για να βρεθεί λύση και να ναυλώσει η εταιρία που ανέλαβε την εκδρομή άλλο λεωφορείο για να παραλάβει και να μεταφέρει τους επιβάτες- όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, αλλά υπήρχε άρνηση και αναζητούσαν οι υπεύθυνοι της εκδρομής ημίμετρα… Με λίγα λόγια η εκδρομή για όλους τους βγήκε ξινή, ενώ πλέον ακολουθούν καταγγελίες στον ΕΟΤ και στα υπόλοιπα όργανα.( πηγη faros24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.