Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πληρώθηκε η ειδική ενίσχυση του αρθρου 68 στους κτηνοτρόφους-626 οιδικαιούχοι και 390.000 ευρω στη Ροδόπη

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΑΡΘΡΟΥ 68 ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.
Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 30 ΕΚ. ΕΥΡΩ

                                                         
O Γενικός Διευθυντής του (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε) Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων Κυριάκος Μπαμπασίδης, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσηςαιγοπρόβειου κρέατος – άρθρο 68 έτους 2013, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η πληρωμή αφορά 22.116  δικαιούχους  στο σύνολο της χώρας.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν από τη Παρασκευή το απόγευμα να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) για τα σχετικά ποσά πληρωμής που θα τους καταβληθούν.
Η ειδική ενίσχυση καταβάλλεται σε όσους δικαιούχους κάλυψαν τις απαιτήσεις που προβλέπονται από τις κοινοτικές και εθνικές διατάξεις και ειδικότερα σε όσους η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται σε ορεινή- μειονεκτική περιοχή .
Στην Περιφέρεια  Αν. Μακεδονίας και Θράκης το συνολικό ποσό πληρωμής έφτασε στα 1.338.323 εκατομμύρια ευρώ που αφορούν σε 2.041 παραγωγούς. Ειδικότερα στο Νομό Ροδόπης πραγματοποιήθηκαν συνολικά πληρωμές ποσού390.411 χιλιάδων ευρώ που αφορούν σε 626 παραγωγούς.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής ο Κυριάκος Μπαμπασίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για μία ακόμη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατάφερε να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες και δίνοντας μάχη με το χρόνο να κερδίσει ένα ακόμη στοίχημα. Το στοίχημα της εμπιστοσύνης των παραγωγών και της  αξιοπιστίας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ που για μια ακόμη φορά απέδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.