Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΥ-ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ως ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ

Ήρθε τελικά σήμερα το πλήρωμα του χρόνου για να υπογραφεί,2 μέρες μετά από τις εκλογές ,από τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και την ανάδοχο κοινοπραξία ,το έργο«Αξιοποίηση – ανακαίνιση του κτηρίου Νέστορος Τσανακλή» προϋπολογισμού 2.490.000 ευρώ.

















Πρόκειται για την αποκατάσταση της Τσανάκλειου Αστικής Σχολής, ενός ιστορικού και εμβληματικού κτιρίου της Κομοτηνής το οποίο μετά από χίλια κύματα (κυρίως λόγω εμπλοκής με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς) και πολλές καταστροφές ,αξιοποιηθεί δεόντως ως ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Δήμου Κομοτηνής.

Το κτίριο θα αποκατασταθεί εξωτερικά και εσωτερικά πλήρως ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του θα κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο 200 περίπου θέσεων ενώ θα λειτουργήσει και αναψυκτήριο .Το έργο σύμφωνα με ένα εκ των συμμετεχόντων στην Κοινοπραξία "Α. Σίδερη –  Λ. Μαραγκόπουλου – Λ. Παπαδόπουλου",Αντώνη Σίδερη θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες περίπου ενώ η ολοκλήρωσή του αναμένεται να γίνει σε 18 μήνες και να αποπληρωθεί πριν από τον Δεκέμβρη του 2015 ημερομηνία εκπνοής της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου.Παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου και των εργολάβων και η δντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζωή Κοσμίδου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.