Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν στηρίζουμε, δεν παζαρεύουμε, δεν υπαγορεύουμε
Μας χωρίζουν λίγες ώρες από την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εκλογών για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και ήδη μας ρωτάνε, κάποιες φορές και με αγωνία, «Ποιον θα στηρίξετε τη δεύτερη Κυριακή;».
Απαντάμε ευθέως: κανέναν από τους δύο.

Δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δύο ή, για να το θέσουμε με πολιτικούς και όχι με προσωπικούς όρους, δεν στηρίζουμε τη μία και μοναδική πολιτική που, όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί,θα ακολουθήσειΤην πολιτική που υπαγορεύει η αντίστοιχη κυβέρνηση των δύο κομμάτων και της μιας πολιτικής. Της πολιτικής των μνημονίων, των οριζόντιων μέτρων, των περικοπών, των απολύσεων, του ατομισμού και, πάνω απ’ όλα,την πολιτική του 1.500.000 εκατομμυρίου ανέργων στη χώρα(28,1% στην Περιφέρειά μας.)
Δεν στηρίζουμε την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική που ακολουθεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση και κατ' εντολήν της εφαρμόζουν κατά γράμμα οι αυτοδιοικητικές της παρατάξεις. Γι' αυτό, ούτε πρόκειται να μπούμε σε παζάρια μαζί τους και, πολύ περισσότερο, δεν θα υπαγορεύσουμε στους ψηφοφόρους μας τι να επιλέξουν την Κυριακή στις 25 Μαΐου, στο δεύτερο γύρο τωναυτοδιοικητικών εκλογών.
Αντιθέτως, στην κάλπη των ευρωεκλογών, καλούμε όλους, ακόμη και όσους δεν στήριξαν τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε, να δώσουμε όλοι μαζί μια σοβαρή και ελπιδοφόρα διέξοδο για την Ευρώπη, τηνΕλλάδα και το λαό μας. Για μας τους ίδιους. Για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

(ανακοίνωση του συνδυασμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.