Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

www.komotini.bg: τουριστική διαφήμιση που απευθύνεται σε Βούλγαρουςτουρίστες

«Καθημερινά τα νούμερα τα οποία μας έρχονται από το διασυνοριακό σταθμό κάνουν λόγο για εκατοντάδες αυτοκίνητα και σε πολλές περιπτώσεις, όπως γιορτές και Σαββατοκύριακα, ακόμα και χιλιάδες. Βούλγαροι οι οποίοι αναζητούν την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στη χώρα μας και την ευκαιρία για να δουν κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.


Είναι η πρώτη φορά που τα ποσοστά εισόδου στην χώρα μας είναι μεγαλύτερα από τα ποσοστά εξόδου από αυτήν. Πράγμα που σημαίνει πρακτικά ότι ο αριθμός τουριστών που έρχεται από τη Βουλγαρία είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των Ελλήνων που αντιστοίχως περνάνε τα σύνορα.  Μέχρι και τη Φιλιππούπολη, όλοι δρόμοι της θάλασσας για τους Βούλγαρους οδηγούν στην Κομοτηνή και κατ΄ επέκταση στον υπόλοιπο νομό. Για πρώτη φορά, το είδαμε πέρσι, δημιουργήθηκε μία προοπτική την οποία την αφήσαμε ανεκμετάλλευτη όσον αφορά το τεράστιο κύμα τουριστών από τη γείτονα χώρα, οι οποίοι ήρθαν στην περιοχή μας, αλλά βρήκαν ένα τουριστικό κενό. Καμία πληροφορία για το πού έρχονται, τι να δουν, πού να φάνε και να κοιμηθούν, πού να τριγυρίσουν στην πόλη, πού να κάνουν τη βουτιά τους που τόσο λαχταρούν. Ακόμα και για περιοχές που γνώριζαν ή είχαν ακουστά, δυσκολεύτηκαν να τις βρουν λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης.  
Το κενό αυτό στην τουριστική και εμπορική πληροφόρηση, έρχεται να δώσει το Komotini.bg. Ένα site αποκλειστικά στα βουλγαρικά, με κείμενα, σημεία, διαδρομές και πληροφορίες για ότι ζητήσει ο Βούλγαρος επισκέπτης. Φτιαγμένο με επίκεντρο τον χάρτη της περιοχής και σημεία τα οποία απαντάνε στις βασικές κατηγορίες που ψάχνει ο επισκέπτης «Τουρισμός» «Θάλασσα», «Διαμονή», «Φαγητό», «Διασκέδαση», «Αγορά». Για πρώτη φορά ο Βούλγαρος χρήστης του διαδικτύου μπορεί να ενημερωθεί για το που έρχεται, τι θα δει, να πληροφορηθεί για την ιστορία της Ροδόπης, τις θάλασσες και τις παραλίες της, τα ταβερνάκια και τα ποικίλα καφέ της, την αγορά της, τους αρχαιολογικούς και ιστορικούς της χώρους, το θρησκευτικό τουρισμό και ό,τι άλλο τον ενδιαφέρει και όλα αυτά σε ένα site. Χωρίς να χρειαστεί να ψάξει για το κάθε τι ξεχωριστά.
Το komotini.bg προσφέρει ένα άμεσο και πλούσιο τουριστικό και εμπορικό οδηγό.  Με το Komotini.bg δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πρώτη φορά στοχευμένης διαφήμισης επιχειρήσεων του Νομού Ροδόπης, προς τη Βουλγαρία, στη γλώσσα τους με σίγουρο και διεισδυτικό τρόπο. Χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει ο χρήστης κάποια εφαρμογή, λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα. Ανανεώνεται καθημερινά με νέες επιχειρήσεις και νέες τουριστικές πληροφορίες και προτάσεις και τρέχει παράλληλα στο Facebook, όπου ήδη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό φίλων και επισκεπτών. 
Το Komotini.bg αποτελεί την ευκαιρία διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας προς τους Βούλγαρους τουρίστες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πώς θα εντάξετε την επιχείρησή σας στο map system του Komotini.bg, καθώς και για όλες τις επιλογές προβολής και διαφήμισης που προσφέρονται.  Τηλ. 6979447950, e-mail: stavros@komotini.bg 
Πηγή: www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.