Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τερενς Κουίκ : ψήφο κατά συνείδηση αλλά και άκυρο στο β γύρο των περιφερειακών εκλογών

Θέση για τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κούικ, καλώντας ουσιαστικά τους ψηφοφόρους του σε ψήφο κατα συνείδηση . Ωστόσο στουσ πιο " σκληρούσ" προτείνει " άκυρο" , προτρέποντάσ τουσ να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της παράταξής του με το οποίο συμμετείχε στις εκλογές του Α γύρου. Στην σχετική ανακοίνωση αφού προχωρά σε καταγγελίες κατα των 2 μονομάχων καταλήγει:

"Κατόπιν τούτων, δεν μας δεσμεύει τίποτε και κανένας. Μόνον ο όρκος μας απέναντι στην πατρίδα, τις γενιές που ακολουθούν και η απέραντη αγάπη μας για την Περιφέρεια, που ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε.
 Οι 57 υποψήφιοι του Συνδυασμού μας και από τους 5 νομούς, θα επιμείνουμε στις εθνικές μας θέσεις και θα ρίξουμε την Κυριακή στις κάλπες το δικό μας ψηφοδέλτιο του Α' γύρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ - ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, για να καταδείξουμε με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι δεν κάνουμε πίσω στα όσα υποσχεθήκαμε και για όσα αγωνιζόμαστε.
 Σε ότι αφορά τους 30.000 πολίτες που μας υποστήριξαν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή, δεν θα δώσουμε «γραμμή». Ας ψηφίσουν κατά συνείδηση.
 Εάν, όμως, επιλέξουν να ακυρώσουν και τους δύοΣυνδυασμούς, τότε ας προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής 25ης Μαΐου, επιλέγοντας και πάλι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ - ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, το οποίο μπορούν να παραλάβουν από τα κατά τόπους γραφεία ή τα εκλογικά περίπτερα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
 Και μαζί με αυτό, μπορούν να παραλάβουν το εξαιρετικό, με υψηλού επιπέδου προσωπικότητες, ψηφοδέλτιο του Κινήματος των ΑΝΕΛ για τις Ευρωεκλογές.
 Το μήνυμά μας είναι ένα και αδιαπραγμάτευτο.
 «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών. Ναι στην Ευρώπη των λαών, των εθνών και της αλληλεγγύης, όπως στήριζε και υπηρετούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
 Ναι στην Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, όπως είχε διακηρύξει ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.