Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ,απέστειλε πρόσφατα ,σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΘΓ ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα Γιώργος Ούστογλου.Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχουν γίνει γνωστοί ,θεωρείται  όμως ηλίου φαεινότερο πως είναι πολιτικοί.


Η δήλωση του ακολουθεί εκείνη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου η οποία και ανεξαρτητοποιήθηκε αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις επιλογές και την "δεξιά" στροφή του ψηφοδελτίου της παράταξης κατα τις πρόσφατεσ εκλογές.Ο Εβρος έχει "πονέσει " την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αφού μέχρι και σήμερα έχουν παταιτηθεί ένας περιφερειακός σύμβουλος(Σταύρος Παπαθανάκης) και έχουν ανεξαρτητοποιηθεί 4 :οι Γιώργος Ούστογλου,Λίτσα Κουκουβέλα,Μαρία Γκουγκουσκίδου και Νίκος Τζανίδης.Ο κ Τζανίδης όπως και η κ Γκουσκουσκίδου ,στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας αντίστοιχα (εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι )ενώ η κ Κουκουβέλα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Παυλίδη.Μέλη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ παραμένουν ο Γιάννης Κανελλάκης ,μάλλον τυπικά(ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Απόστολο Φωτιάδη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί)  ,ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα Σταύρος Βαβίας που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος και φυσικά η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Νικολάου.Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης ,λόγω Καλλικράτη ,κατά την επόμενη πενταετία θα είναι περιφερειακός σύμβουλος Εβρου ...

6 σχόλια:

  1. Κοινωνικη συμμαχια στον Έβρο είναι μόνο ο βαβιας. οι αλλοι εχουν φυγει . Τον Σταυρακη τον ψηφισα με δυο χερια το 2010. Τωρα η απαντηση μου και των συντροφων μας ηταν το λευκο. Γεια σου Σταυρε. Σε περιμενουμε. Μην αργήσεις

    Μια Εβρίτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλη "Εβρίτισσα" μην πιάνεις στο στομα του τον Βαβία .Αυτός τουλάχιστον έδωσε τη μάχη του.Άλλωστε είναι μικρός και έχει μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Για να έχει κάποιος μέλλον ,πρέπει να έχει και παρόν.Και αυτό δεν το βλέπω

      Διαγραφή
  2. O OYSTOGLOY HTAN O MONOS POY ELEGE STO GIANNAKIDH NA MHN TAFTIZETAI ME TO LAMBAKI.DEN TON AKOYSE POTE KAI NAYAGISE STIN ALEXANDROUPOLI.TON POYLISE O LAMBAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://1.bp.blogspot.com/-ETmUUqapJeI/U3YsYELETYI/AAAAAAABBfo/tv8Hmu48I5g/s1600/DSCN3959.jpg

    Προφανώς προεκλογικά δεν ήταν κατα του Γιαννακιδη και για αυτο το λογο πήγε στην εκδήλωση αλλά μετεκλογικά......
    Ετοιμάζεσαι για βουλευτής στο Σύριζα Γιώργο????Δεν ρώτησες τον φίλο σου τον Χέλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την τελευταία τοποθέτηση ,στον απολογισμό του Περιφερειακού συμβουλίου,του Γιώργου Ούστογλου, η απάντησή σου φίλε
    "Η Περιφέρεια δεν είναι ένα άθροισμα, μία ομοσπονδία Νομαρχιών. Είναι μία ομοούσια και αδιαίρετη οντότητα που αλληλοσυμπληρώνεται και αλληλεπιδρά, που συναποτελείται από ομόκεντρους κύκλους .
    Το στοίχημα για το μέλλον, κατά την άποψή μου είναι η κατοχύρωση μίας σοβαρής αναπτυξιακής προοπτικής η οποία θα γίνεται σεβαστή από το κέντρο. Που θα σέβεται τη φωνή της Περιφέρειας και θα ενσωματώνει στην πολιτική του τον δικό της προγραμματισμό.
    Είθε το νέο συμβούλιο που θα προκύψει να διαθέτει πρωτίστως ανθρώπους που θα σκέφτονται και θα δρουν συλλογικά, θα επιζητούν και θα επιβάλλουν την δημοκρατική λειτουργία και θα καταδικάζουν τον πάσης φύσεως, συχνά ενσκήπτοντα πολιτικό αμοραλισμό που ισοπεδώνει προσωπικότητες στο βωμό των σκοπιμοτήτων.
    Που στερεώνουν την κοινή διαδρομή παρά τις όποιες ιδεολογικές γραμμές και εναντιώνονται μέχρι τέλους σε εκείνα τα δόλια συμφέροντα που δεν αφήνουν την διαδρομή προς το μέλλον ανεπηρέαστη.
    Σε όσους θα συνεχίσουν θα κλείσω με τον στίχο του Κατσαρού: « Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολύ ξηρασία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.