Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ

Όπως είχαμε υποσχεθεί ,παρουσιάζουμε σήμερα τις θέσεις των υποψηφίων Δημάρχων Κομοτηνής για τον κάθετο άξονα Κομοτηνή Νυμφαία Κίρτζαλι και τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα που ,ήδη καταγράφονται .Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκαν και όλοι οι υποψήφιοι Αντιπριφερειάρχες Ροδόπης.Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι λοιπόν στην τελευταία τους "αναμέτρηση" στη Θρακική Γη





Νίκος Φακιρίδης:"Σε άλλες δραστηριότητες ,μεσοπρόθεσμα, θα έχει θετικό αποτέλεσμα, σε άλλες αρνητικό.

".Aναπόφευκτη συνέπεια της ένταξης στην E.E.και των νόμων της ελεύθερης αγοράς.
Σε άλλες δραστηριότητες ,μεσοπρόθεσμα, θα έχει θετικό αποτέλεσμα, σε άλλες αρνητικό.
Τα δίκτυα μεταφοράς από μόνα τους δεν φέρνουν ούτε την άνοιξη ούτε το χειμώνα.. Το ζήτημα είναι να παράγουμε και να μεταφέρουμε
για να καλύψουμε λαϊκές ανάγκες"


Γιώργος Πετρίδης:"Να μην αφήσουμε να καταστεί από όνειρο,εφιάλτης"



"Ένας δρόμος – σύμβολο της ελπίδας της περιοχής μας για τη διάνοιξη προοπτικών συνεργασιών με τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια γενικότερα. Οι παράμετροι, στις οποίες επιβάλλεται να δοθεί έμφαση και προσοχή είναι πολλές. Απαιτείται εγρήγορση από όλους μας, θεσμικούς φορείς και πολίτες, προκειμένου η ευκαιρία να μη μείνει ανεκμετάλλευτη και να μην καταστεί όνειρο που θα μετατραπεί σε εφιάλτη."



Φελίνα Καζάκου:"Σημαντικό εργαλείο τοπικής ανάπτυξης"




Η διάνοιξή του αποτελεί σημαντικό εργαλείο τοπικής ανάπτυξης, σε οικονομικό, όσο και τουριστικό επίπεδο. Η αξιοποίησή του θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, ενώ είναι επείγουσα η αναγκαιότητα σχετικής μελέτης.





Νεκτάριος Δαπέργολας:"Μία τρύπα άνοιξε στο σκάφος της χώρας και του Δήμου"



Όσο κι αν η ευθύνη ανήκει αλλού, έχουμε μια τρύπα που άνοιξε στο σκάφος της χώρας αλλά και του δήμου. Αν μας απασχολούν τα ζητήματα της μαύρης εργασίας, του λαθρεμπορίου,  της ασφάλειας κτλ οφείλουμε να δούμε τι συμβαίνει και να σπρώξουμε για διορθωτικές κινήσεις.




Ελένη Λαφτσή:"Ζητάμε την ολοκλήρωσή του" 



Εμείς ζητάμε την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα και ταυτόχρονα έχουμε σχέδιο για το πως ο κάθετος άξονας θα ενισχύσει την συνολική ανάπτυξη του δήμου μας. Κάτι που όπως γνωρίζετε δεν έχει η παρούσα δημοτική αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.