Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Σε Καρυδιά,Κόσμιο,Πάνδροσο και Αγίου Θεοδώρους ο Γιώργος Πετρίδης

Ο δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Πετρίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε χθες Πέμπτη τους οικισμούς Πανδρόσου, Καρυδιάς, Κοσμίου και Αγίων Θεοδώρων, όπου για μία ακόμη φορά έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του.

Στην Πάνδροσο και την Καρυδιά, ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στο έργο των δικτύων ύδρευσης που αναβαθμίσει την ποιότητα και ποσότητα του παρεχόμενου νερού στους οικισμούς και για πολλοστή φορά εξήγησε στους κατοίκους των οικισμών που επηρεάζονται από την κατασκευή του δρόμου προς τους οικισμούς τους, την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η δημοτική αρχή να ολοκληρώσει ένα έργο, που ανέθεσε η προηγούμενη Δημοτική αρχή και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει ο εργολάβος, ταλαιπωρώντας εκατοντάδες συνδημότες μας. Ο κ. Πετρίδης, δήλωσε ότι πλέον, μετά τις συνεχόμενες βροχές, ο νέος εργολάβος αναμένει τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, κάτι που έγινε απολύτως κατανοητό από τους παρευρισκομένους.
Στο Κόσμιο, οι κάτοικοι του χωριού, εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους προς τον κ. δήμαρχο, για τα σημαντικά έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όπως είναι ο νέος Παιδικός σταθμός, τα νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και η σημαντική βοήθεια του Δήμου στο θέμα του γηπέδου.
Τέλος, στους Αγίους Θεοδώρους ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κυρίως στον τομέα της ύδρευσης, με την εγκατάσταση νέων μηχανισμών και τους συνεχείς ελέγχους που γίνονταο στην ποιότητα του νερού.

Οι περιοδείες συνεχίζονται καθημερινά και από παντού τα μηνύματα που λαμβάνει ο κ. Πετρίδης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών» είναι ότι δεν θα ανακοπεί η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε τα τελευταία χρόνια με τους δημότες.(δτ συνδυασμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.