Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ:"ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ"

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του νυν Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη:








ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ -ΑΝΕΡΓΙΑ

Ζούμε την μεγαλύτερη ύφεση της μεταπολεμικής περιόδου. Τα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή μας είναι τρομακτικά. Δεδομένου ότι οι εθνικές δυνατότητες είναι περιορισμένες, στόχος μας είναι μέσα από την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων να δημιουργήσουμε δομές, υποδομές και θέσεις  εργασίας στην περιοχή μας. Μέσα από το γραφείο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων φέραμε στην Περιφέρεια περισσότερα από 50 εκ ευρώ ποσό που μας καθιστά πρώτη Περιφέρεια στη χώρα και μέσα στις πρώτες της Ευρώπης. Διεκδικούμε επίσης την επιστροφή των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου στη διαχείριση των Περιφερειών και όχι των Υπουργείων.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Όλοι γνωρίζουν τον αγώνα της Περιφέρειας για την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου Νοσοκομείου στη Ροδόπη παρά την αντίξοη πραγματικότητα και τις αντιδράσεις που υπήρξαν .Με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, εγκρίθηκε η ένταξη της χρηματοδότησης του στο ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου ώστε να εξασφαλίσουμε το έργο το οποίο σύντομα θα θεμελιωθεί.

ΧΡΥΣΟΣ

Η Περιφέρεια ήταν και είναι μπροστάρης στο κίνημα της αντίστασης και απόλυτης άρνησης στην εγκατάσταση και λειτουργία χρυσωρυχείων στην περιοχή. Ο αγώνας αυτός είναι μαζικός και αποτελεί για μας κόκκινη γραμμή. Το ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ είναι ναι στη ζωή ,ναι στην περιβαλλοντική αειφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.