Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ TRELACADEMY ΜΕ KOZA NOSTRA ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το 3° φεστιβάλ trelacademy θα πραγματοποιηθεί 9-11/5/2014 στο άλσος της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ και με τη στήριξη της ΔΕΚΕΠΑΚ. Ας ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ας στηρίξουμε αυτό το θεσμό που θα δώσει στη πόλη μας μια διαφορετική νότα διασκέδασης.
Τις πρωινές ώρες περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για παιχνίδι και ξέφρενη διασκέδαση. Τα απογεύματα χορεύουμε με τη σχολή χορού Let’s dance και τα γυμναστήρια Planet και Action. Αμέσως μετά απολαμβάνουμε παραδοσιακούς χορούς από τα παιδικά τμήματα των πολιτιστικών και χορευτικών συλλόγων Ποντίων, Σαρακατσαναίων, Εβριτών και Θρακών και το βράδυ αφήνουμε τα τοπικά συγκροτήματα να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους προτάσεις. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο στις 21:45 που στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν οι KOZA MOSTRA οι περσινοί εκπρόσωποι της χωράς μας στη EUROVISION με πολύ κέφι και τραγούδι. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ακόμα: κοινωνικό παζάρι με ρούχα ,παιχνίδια, τρόφιμα και φάρμακα που θα συγκεντρωθούν για άπορους συμπολίτες μας. Επίσης bazaar χειροποίητων κατασκευών και κοσμημάτων. Εμείς θα είμαστε εκει…
ΜΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΕ ΡΥΘΜΟ TREL@CADEMY.....
                                             ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΜΑΣ!!!!!!!


 Πρόγραμμα ελευθερίων

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
• Αφροβραζιλιάνικα κρουστά δρόμου από τους DUM DA KOMΟ
• Let’s Dance: Zumba, Fitness και χορευτική παρουσίαση από τη σχολή χορού Let’s Dance. Join the Party!!!
Υπεύθυνη σχολής: Βενετία Λασκαρίδη
• ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ: Παιδικά Τμήματα από το Σύλλογο Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος»
• ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ: Παιδικά Τμήματα από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής
Συναυλία με το συγκρότημα Χίλια Χρόνια

Σάββατο 10 Μαΐου 2014
11:00-14:00 Ελάτε να παίξουμε δημιουργικά!!! (Βιωματικά παιχνίδια, που βοηθούν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού). Υπεύθυνη συντονισμού: Χρυσάνθη Νταφοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός.
18:00 3ωρο Fitness πρόγραμμα με την ομάδα του Planet Gym!!!!
(Yoga, Functional Body Power, Zumba, Dance Aerobic)
21:45 Συναυλία με τους περσινούς εκπροσώπους της χώρας μας στην Eurovision, «KOZA MOSTRA». Οι Koza Mostra με μόλις 2 χρόνια ενεργού δράσης έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην καλοκαιρινή περιοδεία και με έναν στην Γαλλία στο Φεστιβάλ «La Kumpania». Οι Koza Mostra αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς!

Κυριακή 11 Μαΐου 2014
11:00-14:00 Ελάτε να παίξουμε δημιουργικά!!!! Βιωματικά παιχνίδια, που βοηθούν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού. Υπεύθυνη συντονισμού: Χρυσάνθη Νταφοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός.
18:30 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
• Το γυμναστήριο Action Club παρουσιάζει τμήματα μοντέρνου χορού και ρυθμικής γυμναστικής με παιδιά ηλικίας 4 έως και 14 χρονών. Υπεύθυνη τμημάτων: Έλενα Χατζησάββα.
• ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ: Παιδικά τμήματα από τον Σύλλογο Εβριτών Νομού Ροδόπης.
• ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ: Παιδικά τμήματα από το Σύλλογο των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων.
• Συναυλία με το συγκρότημα Hip-hop: «Τετάρτη Αγέλη».
• Συναυλία με τον Joey και τους Ξεκούρδιστους



Χώρος: Άλσος Αγίας Παρασκευής
* Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχει Bazaar χειροποίητων κοσμημάτων. Μέρος των εσόδων του θα δοθεί στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού-Παιδικού Χωριού SOS. Επίσης, με τη συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων καθώς επίσης και συγκέντρωση τροφίμων *
Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν: οι Alma Libre, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ» και οι Pathfinder Amfia Enduro Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.