Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-SUMMERLAND ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟY CHRIS & EVE

Την είδηση την έγραψε πρόσφατα Ο ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής:στην Κομοτηνή βρίσκεται στα σκαριά ένα μεγαλεπίβολο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο ,όταν ολοκληρωθεί και πάρει σάρκα και οστά μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ΒΑ Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου CHRIS & EVE στην Κομοτηνή σχεδιάζουν την υλοποίηση ενός θεματικού πάρκου νερού που θα ονομάζεται SUMMERLAND .Ο χώρος ιδιόκτητος έκτασης 10 στρεμμάτων βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο ,στην είσοδο του Ροδίτη.

Η Θρακική Γη γνωρίζοντας τον Χρήστο και την Εύη ,αξιολογώντας την επιμονή τους και παρακολουθώντας την πορεία του ξενοδοχείου θεωρεί ότι πρόκειται για μία πολύ πετυχημένη ιδέα η οποία αν υλοποιηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή .

Τέτοιες επενδύσεις ,όπου  έχουν υλοποιηθεί δώσανε στην περιοχή προστιθέμενη αξία ενώ αποτελούν σημείο επίσκεψης μικρών και μεγάλων .Να σημειωθεί ότι ο κάθετος άξονας της Νυμφαίας ,ο κόμβος της Εγνατίας απέχει 2 χιλιόμετρα μόνο αποτλεί μία τεράστια υποδομή που σαφώς συνδέεται με την επένδυση αφού φέρνει κοντά στο πάρκο 1 εκ δυνητικούς πελάτες.Κοντά  φυσικά και η γειτονική Τουρκία  .

Από τα πιο σπουδαία και όμορφα που ακούσαμε τελευταία.Μακάρι να υλοποιηθεί γιατί είναι προφανές πως τέτοιες επενδύσεις απαιτούν υψηλές χρηματοδοτήσεις και η εποχή δεν είναι πλέον η ευκολότερη.

(οι φωτό από την υφιστάμενη,φετινή,  υποδομή του ξενοδοχείου που προιδεάζει ....)




















1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.