Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Καβάλας κατά του πλωτού σταθμού του LNG στον κόλπο της Καβάλας καλεί σε σύσκεψη ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου

Η Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNG καλεί όλους τους κοινωνικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και κάθε είδους συλλογικότητα  σε ευρεία σύσκεψη,  την προσεχή Πέμπτη, 26 Ιουνίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του “GALAXY AIROTELενόψει του συλλαλητηρίου  κατά της εγκατάστασης πλωτού σταθμού LNG στον κόλπο της Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί στην Πέμπτη, 3 Ιουλίου, στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τον καλύτερο συντονισμό δράσεων ενόψει του συλλαλητηρίου.  Η σύσκεψη θα αρχίσει με μια αναφορά στις δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί μέχρι στιγμής από τη Συντονιστική Κατά του LNG  και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και τους τομείς στους οποίους μπορούν να βοηθήσουν για την άρτια διοργάνωση του συλλαλητηρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.