Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

«ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ» 

Ο Γιώργος Παυλίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε σχετικά:
«Ο συνδυασμός της Νίκης, της Ανατροπής, η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ολοκληρωμένος, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης. 
Οι πολίτες της Περιφέρειας, εμφανώς απογοητευμένοι από τα παρακμιακά φαινόμενα που πηγάζουν σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή απερχόμενη Διοίκηση, είναι αποφασισμένοι και δείχνουν έτοιμοι για την αλλαγή, την ανάπτυξη, την ελπίδα και τη νέα πορεία.
Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τον τόπο δυνατά μπροστά. Να καταπολεμήσουμε δυναμικά τη φτώχεια, την ανέχεια, να περιορίσουμε την ανεργία. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε τομές και ρήξεις για να χτίσουμε πάνω γερά θεμέλια  το μέλλον των πολιτών της Περιφέρειας μας.
Είναι βεβαιότητα πια ότι όλοι θέλουν την αλλαγή, την παράταξη μας, που εμπιστεύονται!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.