Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κουικ:"Αναξιοποίητα η Σπηλιά του Κύκλωπα και το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας"

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ ΣΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
 ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Παρά τις υποσχέσεις Βουλευτών και Αυτοδιοικητικών αρχόντων, κάθε φορά που έχουμε εκλογές, η ομηρική σπηλιά του Κύκλωπα στη Μαρώνεια Ροδόπης παραμένει κλειστή και αναξιοποίητη.

Πριν λίγα χρόνια με είχαν ξεναγήσει εκεί με πολύ καμάρι οι κάτοικοι της Μαρώνειας, με πρωτοβουλία της συναδέλφου μου δημοσιογράφου Μελαχροινής Μαρτίδου της ιστορικής εφημερίδας Ο ΧΡΟΝΟΣ, στα πλαίσια δημοσιογραφικών μου ρεπορτάζ.

Σήμερα που τους ξανασυνάντησα είναι οργισμένοι για τον εμπαιγμό που υφίστανται, καθώς βλέπουν αναξιοποίητο έναν τουριστικό τους θησαυρό».

Αυτό δήλωσε καταθέτοντας σχετική Ερώτηση στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Στην Ερώτηση του δεν παραλείπει ο Τέρενς Κουίκ να προσθέσει και το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.