Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Εφυγε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Χαράλαμπος Δαμιανίδης- Ηταν πατέρας του Αντιπεριφερειάρχη Παυλου Δαμιανίδη

Ενας σημαντικός κοινοβουλευτικός άντρας της Ροδόπης , ο Χαράλαμπος Δαμιανίδης, έφυγε πριν από λιγο από τη ζωή. Ο Μπάμπης Δαμιανίδης , πόντιος, δάσκαλος και δικηγόρος  αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος του Πασοκ και ενεργό στέλεχός του επί 30 ετία.
Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής , αντιπρόσωπος και μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ Ροδόπης. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του 90 εξελέγη πολλές φορες  βουλευτης ΠΑΣΟΚ Ροδόπης . Τελευταία του θητεία μέχρι το 2000, όταν κατέλαβε τη θέση του αείμνηστου Δημήτρη Τσετινέ που εφυγε αναπάντεχα,μέσα στη Βουλή ,από τη ζωή. Το 2000 ήταν εκ νέου υποψήφιος αλλά δεν εξελέγη. Αποτραβήχτηκε από τα κοινα στηρίζοντας το γιο του Παύλο, σημερινο Αντιπεριφερειαρχη Ροδόπης. Η κηδεία του θα γίνει αυριο στις 11 το πρωί στο χωριό της καταγωγής τον Αετόλοφο Σαπών. Στο γιο του Παυλο και στους οικείους του η ΘΓ εύχεται συλληπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον σκεπασει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.