Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η Νατάσσα Μποφίλιου στις 27 Ιουνίου στην Κομοτηνή



Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στην Κομοτηνή. Η παράσταση «Πάμε ξανά» σε επιμέλεια των συνήθη υπόπτων Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την επόμενη Παρασκευή, 27 Ιουνίου κάνει στάση στο Θερινό Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής.


Η Νατάσσα Μποφίλιου μας δίνει εκ νέου ραντεβού στις 9 το βράδυ όπου θα μας παρουσιάσει τη νέα της παράσταση που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε. «Πάμε Ξανά» ο τίτλος της και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Την Παρασκευή λοιπόν 27 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θερινό Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, ενώ η αυλαία για την είσοδο «πέφτει» στις 21.00.
Το τελευταίο album της Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο «Άνω Τελεία» κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου από την Feelgood Records. Πρόκειται για την συνεργασία της τραγουδίστριας με τον συνθέτη Στάμο Σέμση και τον έναν από τους δύο μόνιμους συνεργάτες της, τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ep που περιλαμβάνει 6 νέα τραγούδια, τρία με ελληνικό στίχο και τρία ξενόγλωσσα.

«Η Άνω Τελεία είναι ένα παιχνίδι για τρεις. Μια τολμηρή και προκλητική μουσική πρόταση που έρχεται από τον συνθέτη Στάμο Σέμση, τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τη Νατάσσα Μποφίλιου που ερμηνεύει απρόσμενα τα έξι τραγούδια του album. Η ιστορία της δημιουργίας του album αρχίζει λίγα χρόνια πριν, μέσα από κάποια πειράματα του Στάμου Σέμση για τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου. Κάποια τραγούδια ήρθαν κι έμειναν άλλα έφυγαν, κάποια απόκτησαν λόγια από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τελικά το καλοκαίρι που μας πέρασε ηχογραφήθηκαν με την ενορχηστρωτική συμβολή του Ορέστη Πλακίδη, αποτελώντας την Άνω Τελεία.»


Οι συντελεστές της παράστασης

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Φωτογραφίες: Γιώργος Γερανιός, Βάσια Αναγνωστοπούλου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management/ Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Χορηγοί Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης, Ράδιο Παρατηρητής

Info:
• Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ στην είσοδο
• Προπώληση εισιτηρίων: Στα καταστήματα Public και Seven Spot, online στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής (πρωινές ώρες, τηλ: 25310 37770) και στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Δημοκρίτου 6Α, τηλ: 25310 84040)


Συντάκτης:Νατάσσα Βαφειάδη
e-mail: paratiritis.vafeiadou@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.