Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου η διαδικασία για την εκλογή του Προεδρείου και των μελών των Επιτροπών του Δήμου Μαρωνείας Σαπών ,στην συνεδρίαση του οργάνου που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο προταθείς από την πλειοψηφούσα παράταξη Ματθαίος Μπαξεβάνης ομόφωνα.
Αντιπρόεδρος ο προταθείς από την παράταξη της μείζονος Αντιπολίτευσης, Σιακήρ Χουσείν Μουσταφά (26 ψήφους υπέρ και ένα λευκό) και Γραμματέας ο προταθείς από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σωτήρης Μουζαλιώτης ,ομόφωνα..



Κατά την ίδια συνεδρίαση εκλέχθηκαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου η οποία θα απαρτίζεται από τους:

Τακτικά μέλη:Οσμάν Σεντάτ,Μεχμέτ Αλή,Φωτεινή Τσακιράκη ,Χρήστο Μεραχτσάκη(πλειοψηφία),Τοπάλ Μεμέτ Αλή και Μαρία Τριφωνίδου(μειοψηφία) με αναπληρωτές τους τους:
Ιμάμ Χασάν Ριτβάν,Μεμέτ Γιουσούφ,Μιχάλη Ζαχαρή(πλειοψηφία) και Κουρού Σαλή Ερντίτς ,Καραγκιόζ Μουσταφά(μειοψηφία).
Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου θα είναι:
Ηλίας Σταυρίδης ,Κυριακή Πατσάρα,Μεχμέτ Αλή ,Πέτρος Δουδουλακάκης (πλειοψηφία) Σιακήρ Χουσείν Μουσταφά και Τοπάλ Μεμέτ Αλή(μειοψηφία) με αναπληρωτές τους :
Μαμούτ Μουσταφά Εντέρ,Μεμέτ Γιουσούφ,Χαράλαμπο Τσάτσα(πλειοψηφία) και Γαγαλή Χαλήλ Ζαφέρ ,Κουρού Σαλή Ερντιτς(μειοψηφία).
Στην Επιτροπή θα προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αντωνιάδης.


Τέλος εκπρόσωποι στην ΓΣ της ΠΕΔ ,εκτός του Δημάρχου ,θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Οσμάν Σεντάτ, Φωτεινή Τσακιράκη και Ηλίας Ιωαννάκης.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.