Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το χρονικό της δολοφονίας του Αλεξανδρουπολίτη επιχειρηματία- Πως έγινε(από το faros24.gr)

Οι δύο άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία στο σπίτι του στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης. Αυτός όπως κάθε πρωί ακολουθούσε την ίδια διαδρομή για να πάει στην Αλεξανδρούπολη. Έβγαινε στον κεντρικό δρόμο και από εκεί προς την πόλη. Και σήμερα έτσι έκανε.
Μόνο που στην διασταύρωση της Εθνικής οδού τον περίμεναν δύο άτομα με μάσκες γύρω στις 8.45 π.μ. Μόλις έφθασε το αυτοκίνητο στο STOP ό ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πήρε τσάντα με χρήματα περίπου 8-10 χιλιάδων ευρώ. Το θύμα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και απ’ ότι μας είπε αυτόπτης μάρτυρας συνεπλάκη με τον έναν για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε πολλές φορές με 9αρι περίστροφο και δύο σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη που ήταν μοιραίες. Ο επιχειρηματίας έπεσε κάτω και οι δύο δράστες με το πράσινο μηχανάκι που είχαν έφυγαν προς το κέντρο της Χιλής. Πολίτης που επιχείρησε να δει τα στοιχεία από το μηχανάκι δεν μπόρεσε να δει τις πινακίδες που ήταν στραβωμένη και διπλωμένη. Σύμφωνα με άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μηχανάκι εντοπίσθηκε στην περιοχή της Ν. Χιλής. Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και η Αστυνομία, αλλά όταν ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ήταν αργά και απεβίωσε. Η Αστυνομία διεξάγει τεράστιας ‘έκτασης έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δύο δολοφόνων.(faros24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο ,ακόμη και ανώνυμο ,αρκεί να είναι ευπρεπές και όχι προσβλητικό,είναι ευπρόσδεκτο.Για να είμαστε ,ωστόσο ,όλοι καλά ,τα σχόλια θα ελέγχονται πριν δημοσιευτούν.